Interiørentreprenør

3. plass - DS Awards Best Interior

Vi gleder oss over 3. plass under Designers’ Saturday sin prisutdeling for Best Interior, med vårt Compact Living prosjekt. Her handler det om trevare, gulvteknikk og bruken av arealet som er til rådighet. 

Dette interiøroppdraget er et leilighetsobjekt hvor bakteppet var urbanisering, færre kvm pr. innbygger og et stort markedsbehov med økt krav og etterspørsel for høyere grad av utnyttelse, kvalitet, håndverk og bærekraft. Det bærende designelementet i leiligheten er vegger kledd med trefinér i en organisk form som følger gjennom rommet. Med dette har en bevart kvm og romfølelse, og samtidig klart å besvare funksjonalitet pr. rom, tilføre alle nødvendige tekniske installasjoner i hovedelementet av tre.

Designers’ Saturday er den største og viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge. Årets prisutdeling var den 9. i rekken og èn av svært få priser til utøvende i faget interiørarkitektur – både her hjemme og internasjonalt. En internasjonal jury bestående av Dirk Somers, Amandine Kastler og Toni Kauppila plukket ut 10 prosjekter de mente best besvarte årets tema. Deretter ble de tre beste pukket ut for å bli utstilt på Nasjonalmuseet under Designers´ Saturday 2021.

Årets tema:

I en verden som stadig er i endring møter vi på situasjoner som krever at vi tenker, ser og tar valg på en ny og fremoverlent måte. Enkelte ganger ser vi oss tilbake for å finne svar fra tidligere erfaringer, mens i andre tilfeller etterstreber vi å finne løsning ved å analysere tiden fremover. Enten om vi ser oss tilbake eller inn i de ukjente er det her og nå endringen skjer. Tema CHANGE er ment å få oss til å reflektere, vurdere og utfordre den enkelte av oss til å stoppe opp å se hvordan verden og oss selv stadig utvikles og endres.

https://www.designerssaturday.no/aktuelt/her-er-vinnerne

Se produkter
Se projekter

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

kontor@michelsens.no
produkter@michelsens.no
+47 56 12 30 13

Åpningstider

Mandag til fredag
07:00 - 15:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.