Interiørentreprenør

Michelsens metode

Nina er interiørarkitekt MNIL og kreativ leder i Michelsens. Gjennom foredling av både nye og gamle prosjekter er hun opptatt av å møte kundens behov, sammen ta gode valg og styre mot et felles mål.

- Alle har en drøm, men alle har også et budsjett som må respekteres. Med vår kunnskap og erfaring kan vi forvalte de ønskene og det handlingsrommet som ligger til grunn hos hver enkelt kunde, sier Nina, og forteller at sømløse overganger og spennende overflatebehandling er noe de har vært opptatt av lenge. Gulv med samme overflate som innredning, lister som bestemmes ut fra en dørkarm, integrert belysning i møbler, trapper som harmonerer og detaljer som passer med helheten er beskrivende for Michelsens.

Michelsens sine interiørarkitekter er opptatt av å sette seg inn i og forstå kundens behov og ønsker. I tillegg besitter de solid kunnskap og bred erfaring i å vurdere fargebruk og hvilke innvendige materialer som er best mulige i det enkelte prosjekt, og for den aktuelle kunden. Dette er nødvendig kompetanse for å skape bærekraftige og godt universelt utformede løsninger. Tidlig interiørplanlegging sikrer at rom, materialer, farger og møblering sees i sammenheng, og at interiør og arkitektur samspiller best mulig innenfor totale budsjettrammer. Et interiør består av både materielle og sanselige elementer som sammen skaper et uttrykk og en romopplevelse.

Hvert prosjekt starter med å tilpasse og vekte budsjett mot forventninger og økonomiske rammer. I et prosjektsamarbeid vil vi oppnå best mulig sluttresultat, se god verdiøkning, være stolt - og som eier og bruker skal du trives med resultatet i årevis. Involverte i prosessen vil til enhver tid være oppdatert på tegningsmateriell og beskrivelser. Vi innhenter priser for alle tjenester, materialer, produkter, utstyr og vi tar valg i åpen dialog med deg som kunde.

Fremdriftsplan i prosjektet blir utarbeidet i samarbeid med vårt utvalgte team og er tilpasset med utførende fag, kompetansebehov i prosjektet og omfang.

Hos Michelsens er vi opptatt av teamwork og godt håndverk, og vil at de vi jobber med skal like å jobbe på vår måte, etter vår metode med en helhetlig tilnærming og et lidenskapelig forhold til kvalitet. Vi arbeider i en holistisk metode for planlegging og gjennomføring av helhetlige interiørprosjekter og løsninger for privat og næring.

- Kvalitet og design er våre absolutte drivere fra kreativ prosess til ferdigstilling. For å sikre at løsninger og materialvalg skal fremstå helhetlig arbeider vi i Michelsens kun med totalprosjekter. Vi er opptatt av å respektere og bevare byggets historie, samtidig som vi bringer inn dagens behov i et helhetlig uttrykk.

Se produkter
Se projekter

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

kontor@michelsens.no
produkter@michelsens.no
+47 56 12 30 13

Åpningstider

Mandag til fredag
07:00 - 15:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.