Michelsens

Vår historie

Michelsens har siden 2014 spesialisert seg på interiør og innvendige renoveringsprosjekter. Gründerparet Nina og Morten besitter stor kompetanse innen interiørarkitektur, møbeldesign og entreprenørskap i byggevarebransjen. Sammensetningen mellom de to fagene la i sin tid grunnlaget for Michelsens, og har i dag gitt oss en tjeneste, kolleksjon og en merkevare vi er stolte av. Vi brenner for å arbeide tverrfaglig, og vårt voksende team har kompetanse innen interiørarkitektur, prosjektledelse, teknisk tegning, produktdesign og møbelsnekring.

Interiørarkitektur

Vi skreddersyr helhetlige interiørløsninger for privat og næring. Med fokus på design, arkitektur og håndverk - fra tegning til ferdiggjøring - ser vi etter de løsningene som gir mest verdi for våre kunder. Vi dyrker interiørkonseptet med naturens ekte vare, og vårt designteam og verksted jobber tett sammen, alle med en brennende lidenskap for å skape noe virkelig unikt.


Se prosjekter

Michelsens kolleksjon

I 2021 lanserte vi vår egen kolleksjon «Elementer av tre». Hos Michelsens får naturmaterialene spille hovedrollen - de er en del av vår signatur. Vårt konsept er produksjon av gulv, dør, trapp, panel og bord, foredlet av samme råvare. Gjennom mange år i trevareindustrien har vår kunnskap og kjærlighet for tre vokst. Sammen med våre samarbeidspartnere i Belgia arbeider vi lidenskapelig med naturlige overflater, kompakte materialer og utnyttelse av råvarer. Hver lille detalj i ditt Michelsens produkt er resultat av godt håndverk. Vi velger nøye ut de rette materialene som sikrer deg et produkt du kan ha glede av i lang tid.


se produkter

Produksjon

Vi har i vår kolleksjon bevisst valgt å bruke kompakte materialer limt sammen i flere sjikt, hvor man får en forsvarlig utnyttelsesgrad av stokken. Vi benytter kun råvarer fra FSC og PEFC-sertifiserte Europeiske skoger som er bærekraftig forvaltet. Ingenting av det verdifulle trevirket går tapt, grunnet optimalisering av produksjonsprosessen. Våre oljer og lim overholder også de strenge europeiske reglene for et sunt inneklima.

Våre produkter uttrykker respekt for høykvalitets, naturlige råvarer, og vi streber etter å gjøre denne kvaliteten rettferdig. Vi ønsker å vise naturens perfeksjon, øke forståelsen og oppmuntre til en bærekraftig interaksjon med miljøet.

Michelsens kolleksjon

Vi skaper unike og helhetlige designløsninger, der materialvalg er gjennomgående i alle produkter og gir sømløse overganger.
Kontakt Oss

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

kontor@michelsens.no
produkter@michelsens.no
+47 56 12 30 13

Åpningstider

Mandag til fredag
07:00 - 15:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.