Hero overlay

This hero is built with a flex layout, aligned and justified so that the content will always be centered horizontally and vertically. To change this section’s background, select the “Hero Overlay” then scroll to the background section of the Style panel and replace the image. You can also adjust the opacity of the overlay’s black background for better contrast.

din totalleverandør

Michelsens

Michelsens har siden 2014 spesialisert seg på interiør og innvendige entreprenørprosjekter. Fra 2021 jobber vi kun som totalentreprenør med totalprosjekter for bolig, fritidsbolig og næringslokaler. Vi brenner for å jobbe tverrfaglig, det å tenke konsept og ha forståelse for helheten. Vårt designteam og verksted jobber tett sammen, alle med en brennende lidenskap for å skape noe virkelig unikt. Vårt team består av interiørarkitekt, prosjektleder, byggeleder, teknisk tegner/ produktdesigner, møbelsnekker og overflatebehandlere/malere.

Våre prosjekter

Vi tenker konsept og helhet fra første fase, ofte starter det med vår tolkning av kundens fremlagte behov og ønsker. Vi tegner innredning etter mål og tilpasser overflater på ulike produkt slik at interiøret blir praktisk, helhetilig, harmonisk og utnyttet til det fulle. Med våre løsninger får du et unikt interiør med gjennomgående høy kvalitet.

Hele prosessen fra design og uttegning, planlegging og produksjonsklargjøring, dialog under bygging, produktleveranse, montering og overflatebehandling, utføres av oss og våre medarbeidere - hvert prosjekt er en unik reise.

Se projekter

Totalleverandør

Michelsens er totalleverandør av oppussing og rehabilitering. Vi streber etter å levere topp kvalitet i alle ledd med god oppfølging og samarbeid med kunden i prosessen. Vi prosjekterer og kontraherer, og har tett samarbeid med våre faste, dyktige underleverandører av eletriker, rørlegger, murer etc. Vi følger opp hele prosessen fra skisser, produksjon og frem til montering hos kunde.

Med base i Bergen, dyrker vi interiørkonseptet med naturens
ekte vare. Vi tegner og prosjekterer slik at du får noe helt unikt, spesialdesignet til deg, dine behov og ønsker.  
Tekst Her

Vår metode

Vi arbeider i en holistisk metode for planlegging og gjennomføring av helhetlige interiørprosjekter og løsninger. Kvalitet og design er våre absolutte drivere fra kreativ
prosess til ferdigstilling. Michelsens jobber kun med totalprosjekter for at løsninger og materialvalg skal fremstå helhetlig.

Vi starter alltid med å tilpasse og vekte budsjett mot forventninger og økonomiske rammer. I et prosjektsamarbeid vil vi oppnå best mulig sluttresultat, se god verdiøkning, være stolt - og som eier og bruker skal du trives med resultatet i årevis.

Vi innhenter priser for alle tjenester, materialer, produkter, utstyr og vi tar valg i åpen dialog med deg som vår oppdragsgiver.
Michelsens

Se våre prosjekter

Vi skaper unike og helhetlige designløsninger, der materialvalg er gjennomgående i alle produkter og gir sømløse overganger.
Kontakt Oss

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

produkter@michelsens.no
+47 918 08 800

Åpningstider

Mandag til fredag
09:00 - 16:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.