Vi foredler nye og gamle eiendommer

 
 
dsr-9.jpg

Dette er ikke et hus, det er en invitasjon til en reise. Det er en rundbordsamtale med kun de beste. Det er en havn i en storm og et symfoniorkester. Det er duften av kaffe på søndag morgen. Det er en plan om å erobre verden. Det er startskuddet på et nytt kapittel.

 
dsr-1.jpg

Vi transformerer leiligheter, nye og gamle hus

 
dsr-2.jpg

Vi lager perler av små og mellomstore næringsbygg som vil noe mer

 
dsr-4.jpg

Vi gjør fritidsboligen din til stedet du aldri vil reise fra

 

Michelsens interiørentreprenør er et team av multidisiplinære fagfolk innenfor interiør som du finner på kontoret, verkstedet eller på byggeplass. 

Vårt team består av interiørarkitekt, møbeldesigner, prosjektleder, byggeleder for interiørprosjekt, teknisk tegner/produksjonskoodinator, snekker, møbelsnekker med fagbrev, møbelmontører og overflatebehandlere/malere.

Hele prosessen fra design og uttegning, planlegging og produksjonsklargjøring, dialog under bygging, produktleveranse, montering og overflatebehandling, utføres av oss og våre medarbeidere - hvert prosjekt er en unik reise.

dsr-7.jpg

Michelsens Interiørentreprenør og vår metode

 

Vi arbeider i en holistisk metode for planlegging og gjennomføring av helhetlige interiørprosjekt og løsninger for privat og næring.

Kvalitet og design er våre absolutte drivere fra kreativ prosess til ferdigstilling.

Michelsens starter alltid med å tilpasse og vekte budsjett mot forventninger og økonomiske rammer.  I et prosjektsamarbeid vil vi oppnå best mulig sluttresultat, se god verdiøkning, være stolt - og som eier og bruker skal du trives med resultatet i åresvis.

Involverte i prosessen vil til enhver tid være oppdatert på tegningsmateriell og beskrivelser.

Vi innhenter priser for alle tjenester, materialer, produkter, utstyr og vi tar valg i åpen dialog med deg som vår oppdragsgiver.

Fremdriftsplan i prosjektet blir utarbeidet i samarbeid med vårt utvalgte team og er tilpasset med utførende fag, kompetansebehov i prosjektet og omfang.

Michelsens team arbeider alle under høy grad av diskresjon og service.

 
dsr-15.jpg

Vi produserer og leverer produkter av høy kvalitet

Michelsens produserer og leverer produkter med håndtverkskvalitet i alle ledd og våre innredningskomponent er nøye måltilpasset og av høy materialkvalitet.

Våre skreddersydde løsninger er 100% unik og tilpasset ditt prosjekt og med avtalt overflatebehandling - elegant, vakker, røff eller gjerne med litt spesielle detaljer, beslag eller utstyr.

 
 
 

Showroom:
Conrad Mohrs veg 25
5068 Bergen, Norway