Michelsens

Vår metode

Vi arbeider i en holistisk metode for planlegging og gjennomføring av helhetlige interiørprosjekter for privat og næring. Michelsens arbeider kun med totalprosjekter for at løsninger og materialvalg skal fremstå gjennomført og i tråd med konseptplan. Vi ser alltid etter de løsningene som gir mest verdi og best sluttprodukt for deg som kunde.

Prosjektgjennomføring

Som interiørentreprenør tar vi prosjektet ditt fra a til å. Hele prosessen fra design og uttegning, planlegging og produksjonsklargjøring, dialog under bygging, produktleveranse, montering og overflatebehandling, utføres av oss og våre medarbeidere - hvert prosjekt er en unik reise.

Som kunde hos Michelsens vil du få tildelt et eget team med prosjektleder, interiørarkitekt og teknisk tegner som følger prosjektet ditt hele veien. Teamet vil ivareta hele prosessen, holde deg oppdatert og sikre fremgang. Med et personlig og lidenskapelig samarbeid, jobber vi slik at vi sammen med kunden kan være stolt. Ikke bare over sluttresultatet, men hele reisen. 


Se prosjekter

Skreddersøm

Michelsens produserer og leverer produkter med håndverkskvalitet i alle ledd og våre innredningskomponenter er nøye måltilpasset og av høy materialkvalitet. Våre skreddersydde løsninger er 100% unik og tilpasset ditt prosjekt med avtalt overflatebehandling - elegant, vakker, røff eller gjerne med litt spesielle detaljer, beslag eller utstyr.


se produkter

Renovering skal være gøy

Det kan være utfordrende å sette i gang med store prosjekter i hjemmet sitt, det er mye å ta stilling til og sette seg inn i. Vi er profesjonelle aktører og har lang fartstid og erfaring med å hjelpe kunder gjennom prosessen slik at renoveringen oppleves både positiv og inspirerende.

Michelsens kolleksjon

Vi skaper unike og helhetlige designløsninger, der materialvalg er gjennomgående i alle produkter og gir sømløse overganger.
Kontakt Oss

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

kontor@michelsens.no
produkter@michelsens.no
+47 56 12 30 13

Åpningstider

Mandag til fredag
07:00 - 15:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.