Michelsens

Vår metode

Michelsens jobber etter en egen metode for å sikre at leveransen står i forhold til kundens ønsker, behov og budsjett. Vi tegner og produserer egne møbler, helt unike til ditt prosjekt, og ser alltid etter de løsningene som gir mest verdi og best sluttprodukt for deg som kunde. Vi arbeider både med prosjekter der det skal på plass gulv, dører, møbler og belysning, men også prosjekter der planløsning skal endres for å få en bedre totalløsning i boligen. Felles for alt vi gjør er at løsninger og materialvalg skal fremstå helhetlig og i tråd med konseptplan.

Prosjektgjennomføring

I totalprosjekter er det viktig at vi sikrer en felles forståelse både i starten og underveis, og vi arbeider oss derfor gjennom ulike faste faser. Dette sikrer at ønsker og økonomiske rammer tas hensyn til i hele prosessen – og at du som kunde slipper å ta alle beslutninger i starten av prosjektet.

Vår metode består av fem ulike faser der fase 1 er interiørkonsept og oppdragsdefinisjon, fase 2 er utarbeidelse av tegningspakke med grunnlag for både eksternt og internt videre arbeid, fase 3 er skreddersøm og produksjon, fase 4 er installasjon og fase 5 er fullføring av konseptet definert i fase 1. Dersom du som kunde av ulike grunnet ønsker å avslutte eller utsette prosessen, så gir fase-inndelingen god mulighet for dette.


Se prosjekter

Team Michelsens

Hele prosessen fra design og uttegning, planlegging og produksjonsklargjøring, dialog under bygging, produktleveranse, montering og overflatebehandling, utføres av oss og våre medarbeidere - hvert prosjekt er en unik reise. Som kunde hos Michelsens vil du få tildelt et eget team med prosjektleder, interiørarkitekt og teknisk tegner som følger prosjektet ditt hele veien. Teamet vil ivareta hele prosessen, holde deg oppdatert og sikre fremgang. Med et personlig og lidenskapelig samarbeid, jobber vi slik at vi sammen med kunden kan være stolt. Ikke bare over sluttresultatet, men hele reisen.

se produkter

Skreddersøm

Michelsens produserer og leverer produkter med håndverkskvalitet i alle ledd og våre innredningskomponenter er nøye måltilpasset og av høy materialkvalitet. Våre skreddersydde løsninger er 100% unik og tilpasset ditt prosjekt med avtalt overflatebehandling - elegant, vakker, røff eller gjerne med litt spesielle detaljer, beslag eller utstyr. På denne måten vil interiøret ikke bli stykkevis og delt, men vakkert og helt.

Våre produkter

Vi skaper unike og helhetlige designløsninger, der materialvalg er gjennomgående i alle produkter og gir sømløse overganger.
Kontakt Oss

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Conrad Mohrs veg 25
5072 Bergen, Norway

produkter@michelsens.no
+47 918 08 800

Åpningstider

Mandag til fredag
09:00 - 16:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.