Vår historie

Michelsens har siden 2014 spesialisert seg på interiør og innvendige renoveringsprosjekter. Gründerparet Nina og Morten besitter stor kompetanse innen interiørarkitektur, møbeldesign og entreprenørskap i byggevarebransjen. Sammensetningen mellom de to fagene la i sin tid grunnlaget for Michelsens, og har i dag gitt oss en tjeneste, kolleksjon og en merkevare vi er stolte av. Vi brenner for å arbeide tverrfaglig, og vårt voksende team har kompetanse innen interiørarkitektur, prosjektledelse, teknisk tegning, produktdesign og møbelsnekring.

Michelsens kolleksjon

I 2021 lanserte vi vår egen kolleksjon «Elementer av tre». Hos Michelsens får naturmaterialene spille hovedrollen - de er en del av vår signatur. Vårt konsept er produksjon av gulv, dør, trapp, panel og bord, foredlet av samme råvare. Gjennom mange år i trevareindustrien har vår kunnskap og kjærlighet for tre vokst. Sammen med våre samarbeidspartnere i Belgia arbeider vi lidenskapelig med naturlige overflater, kompakte materialer og utnyttelse av råvarer. Hver lille detalj i ditt Michelsens produkt er resultat av godt håndverk. Vi velger nøye ut de rette materialene som sikrer deg et produkt du kan ha glede av i lang tid.


se produkter

Produksjon

Vi har i vår kolleksjon bevisst valgt å bruke kompakte materialer limt sammen i flere sjikt, hvor man får en forsvarlig utnyttelsesgrad av stokken. Vi benytter kun råvarer fra FSC og PEFC-sertifiserte Europeiske skoger som er bærekraftig forvaltet. Ingenting av det verdifulle trevirket går tapt, grunnet optimalisering av produksjonsprosessen. Våre oljer og lim overholder også de strenge europeiske reglene for et sunt inneklima.

Våre produkter uttrykker respekt for høykvalitets, naturlige råvarer, og vi streber etter å gjøre denne kvaliteten rettferdig. Vi ønsker å vise naturens perfeksjon, øke forståelsen og oppmuntre til en bærekraftig interaksjon med miljøet.

Våre produkter

Våre produkter

Vi skaper unike og helhetlige designløsninger, der materialvalg er gjennomgående
i alle produkter og gir sømløse overganger.
Kontakt Oss

Du finner oss her

KonTAKT OSS

Michelsens AS
Myrens Verksted 3K
0476 Oslo
Norge

info@michelsens.no
+47 918 08 800

Åpningstider

Mandag til fredag
09:00 - 16:00

Konsultasjoner utenom åpningstider ved avtale.